3/23/09 9:56 AM

ADILLA - ADIL KAH DIA TERKELUAR...:P

  Salam & Selamat Pagi Semua....:)

Cerita tentang Adila ni... Apa pendapat korang when she's VOTED OUT last Saturday Night? Kesian DIA kan.. Tapi aku rasa, dia memang orang yang tepat untuk diSINGKIRkan selain drpd RINI.

Hope Adilla akan meneruskan perjuangan ANAK SENINYA diluar nanti dan I think She's not belong in AF7 as dia dah sememangnya ARTIS

Just cari X-FACTOR dalam diri dia jer, untuk org nampak kewujudannya dan kenapa kita harus beli album dia...:)

3 Comments On "ADILLA - ADIL KAH DIA TERKELUAR...:P"

ekino Says:
March 23, 2009 at 1:13 PM

betol2!!!
:p

yOnnA Says:
March 26, 2009 at 2:30 PM

grr.. she dont deserve to be out!!
rini patut keluar sebenarnya.
ngade nak mampos

*ni ayat emo* :p

cahaya bulan Says:
March 26, 2009 at 11:34 PM

Rilex la yonn.. :D lagipun dia kan da jadi artis..:) just usaha lebih jer.. da tbukti penonton x brapa gmar klu artis masuk program realiti ni..:D cam dayang, sarah raisudin.. mana penah lepas smpai final n jadi juara..:)