3/18/09 12:16 PM

Wordle

Wordle: loveme
(klik kt image tuk besarkannya)

Salam... Every-1 :P
Pagi ni aku menyinggah kat blog TEORIMANIPULASI dan terbaca post pasal wordle kat blog dia.. so aku pun wat la satu wordle kat situ.. Kat atas tulah hasilnya...:P

Nanti kalau aku dah ramai kawan blog.. aku wat lagi satu dan letak semer2 nama korang kat situ k..:P

K lah nak kuar g lunch ngn ekino shumel ngn kakak dia (BFF aku) and x-collegue aku dulu..:)

by smua.. hepi lunch hour time.. jom lah ikut sekali.. lunch kat JOHAN CATERING..:P

6 Comments On "Wordle"

ekino Says:
March 18, 2009 at 12:28 PM

hahahha,,..
shumel ke ekino ni..
itulah hakikat nye..
kahkahkah
:p
johan lg..
jemu nye..
hoho
:)

cahaya bulan Says:
March 18, 2009 at 12:31 PM

bis tu.. ajino ekino nak makan kat ner.. poket x berapa nak ada nih.. ada hati lak dia nak makan tmpat lain..hi3..:P

CAHAYA Says:
March 18, 2009 at 12:48 PM

nice wordle! :)

err, Johan Catering kat mane?

yOnnA Says:
March 19, 2009 at 2:13 PM

belanja la i lunch :p

aisyah Says:
March 20, 2009 at 12:58 AM

nak masok lam list!!!huhu..

alone Says:
March 21, 2009 at 12:03 AM

hoho. boleh tahan.

bolehla dikira sebagai satu seni =)