3/16/09 8:50 PM

Kenapa aku berblogging?


:) actually sebelum ni aku pernah wat blog together wt my bff and her sister. Tapi atas kesibukan masa dan juga tidak berapa serius blog tu hanya terbiar camtu jer. Untill her sister make her own blog dan aku pula rasa cam best jer.. almost everyday im viewing her blog n giving her a support untill im realize nowdays blog da x sama macam dulu. Pendedahan semakin banyak its became more easier to make a blog and its colorful too n more creatif. Apa yang penting 'berbloging' juga boleh mendatangkan pendapatan sampingan bagi mereka yang mungkin hanya mengisi masa lapang dalam masa yg sama juga boleh memberikan pulangan yang lumayan kepada blogger yang melakukannya dengan sepenuh masa.

So dengan keadaan ekonomi yang tidak berapa stabil sekarang aku mengambil peluang turut menyertai aktiviti yang sihat ini untuk mengisi masa terluangku dan juga membantu poket ku agar tidak kering dihujung bulan seperti biasa :)

1 bulan purnama:

ekino Says:
March 17, 2009 at 11:43 AM

btol tuh..
berblogging pun blh dapat duit..
ada banyak cara.
:)