4/15/09 12:58 PM

¥ Dr. Izu wIth SAUJANA ¥

Korang jangan lupa tengok video ni sekali ya... Masa Izu masih dengan SAUJANA dan belum menjadi DR. Izu..:)



7 Comments On "¥ Dr. Izu wIth SAUJANA ¥"

CAHAYA Says:
April 16, 2009 at 4:11 AM

:(( nanges la camni. Tak leh tgk video kat opis. Huhu.

cahaya bulan Says:
April 16, 2009 at 10:18 AM

la.. siannyer cahaya.. sebenarnya vid tu masa izu masih ngn kump saujana. masa tu diaorg x abis blaja lg.. x nampak lak ada ciri2 kepondanan.. suara dia pun not bad.. kesian kan ngn dia..

yOnnA Says:
April 16, 2009 at 11:28 AM

tu la..
syg gile kan..
belaja smpai ke oversea..
tp ini yg dia dpt..
maybe ada something happened yang kita tatau.
moga2 beliau akan berubah..

mie Says:
April 16, 2009 at 1:30 PM

isk isk...
dulu lain..
skrg lain...
hahahaaaaa

cahaya bulan Says:
April 18, 2009 at 6:19 AM

Betul tu Yonna, mungkin something happen to him.. yg menyebabkan sikap beliau berubah.. Hope dia akn realize 1 day..:)

Mie-Betul3..:) manusia, bila2 masa jer boleh berubah kan..:)

April 18, 2009 at 5:48 PM

waaaaaaa...
mengapa tomok sudah hensem sekarang..
lambat btol beliau akil baligh..
huhu

cahaya bulan Says:
April 20, 2009 at 2:27 AM

sis box.. im confuse..:)