4/15/09 12:37 PM

¥ lAwAk gIlEr..:)) ¥

Sebenarnya.. aku nak citer pasal TOMOK.. tapi terjumpa pulak entry pasal citer kelaka ni kat chokilala.. than aku g ohbulan tngok pasal vid ni..
Memang kelaka giler la.. so aku cari vid ni kt u-tube n post kt sini tuk tatapan kowang yg belum tngok lgi..
coz isu ni da agak lama cuma jer yg malas nk view pasal budak izu ni..
tp mmg kelaka la dia ni.. naper la dia jadi cam ni.. sian kt parents n family dia kan...
ntahlah.. LU PIKIR LA SENDIRIK... (bak kata Nabil yg OVERACTING masa ABPBH :) skang dia sdri yg terkena tag line tu bila sakan berpeluk ngn aweks nyer tuh..)



yang ni plak aksi PANAS Anas Tahir feat Akbar mengajuk scene Dr. Izu tu..:)



P/s: aku bukan nak gelak kat dia atau ajak korang2 gelak kat dia.. tp this is the tru orang2 kita.. da ada kerjaya yg bagus (seorg doc) pastu dr group Nasyid yg boleh dikatakan mempunyai REPUTASI yg agak bagus.. tapi boleh 'MEMBODOHKN' dirinya sendri tahap CIPAN cam ni... dan orang mjadikannya satu bahan lawak.. Sayangkan... sian3....

P.s: aku da lambat nk g kua lunch.. Pasal Tomoks tu aku citer next POST ya...hi3

8 Comments On "¥ lAwAk gIlEr..:)) ¥"

Cik Angah Says:
April 16, 2009 at 3:20 AM

hehe..angah dah tgk video ni 2-3 kali still tergelak2..hehe..hmm..mcm mn lah leh berubah kan izu ni..opss!` Dr Izu..hehe...

p/s:- pantai inikan berubah...

CAHAYA Says:
April 16, 2009 at 4:13 AM

lar, ingatkan pasal tomok. hish!

ekino Says:
April 16, 2009 at 9:06 AM

mmg lawak..

anas tahir tu tak de keje betul kan..

hihi :D

gler2 lah dorang nih!

:D

cahaya bulan Says:
April 16, 2009 at 10:22 AM

ANGAH - Itulah x taulah.. actually masa saujana tngah top dulu.. sayapun tergolong dlm org yg mdengar lagu2 dia..:)

CAHAYA - pasal tomok tu nt kita citer ya next post.. tungguuuu ada citer menarik tau..hi3..(yo-yo-o jer ni..)

EKINO - Tula pasal.. student mmg salu camtu.. x der kerja.. klu ekino x gtaw kita yg Anas Tahir tu adik Faizal Tahir kita pun x prasan..:) tp Faizal Hensem lagi la dr Adik Dia..:)

yOnnA Says:
April 16, 2009 at 11:30 AM

HAHAHHAHAHHA..
sumpah lawak nak mati!!!!!!
both of them mmg gile lawak!!
koqq!! hahaha

err can i sing another song? :p

husna Says:
April 16, 2009 at 12:03 PM

xde keje ea dorg tuh?
saje cari psl..
huhu..
bole ea bwat camtu?
allowed to do so ke?
huhu

DiNieezyANe Says:
April 16, 2009 at 8:54 PM

lololol
Tak pasal2 je kena nganjing.
haha
lawak btl.. XD

uh uh..
tumpang lalu ya..

cahaya bulan Says:
April 18, 2009 at 6:25 AM

YONNA- diaorg tu LAWAK X DER kerja..:))

Husna- biasa la student.. x der kerja.. boleh jer.. lgpun klu dr. izu tu nak saman pun.. habiskan duit jer..:)

Dinieezyane- itu lah.. sajer cari pasalkan.. senang2 jer org bodohkan..sdgkan dia x bodoh.. dia cerdik sangt.. klu x, x kan jd doc..:)