5/5/09 11:13 AM

¥ I'm cOmIng bAck ¥



Salam n Selamat Sejahtera Semua... :)

Sori weekend hari tu, aku follow my BFF and her family balik kg. Akibat kelam kabut on the last day (Thursday) tu, aku tak sempatpun nak put kat blog ni yg aku x der weekends. Bila balik sini baru terasa teruk x wat begitu coz bg yg x kisah ngn blog ni mmg la takde paper..:) but bg yg sesetengah tu yg mmg caring n looking for me, im sory guys next time aku letak notis ya. :) 

Apa2pun balik kg sangat mendamaikan..:) aku balik tu kat Kg. Lamir, Pekan Pahang. Syok.. suasana yg amat mendamaikan... makan pun sodap... tu lah kelebihan bila balik kg..hi3 
kat sini aku aku letak beberapa pic anak buah BFF aku yg comel tu... She's so sweet like my Sweet Little Princess Too.. Masa kecik2 aku panggil dia Princess Snow White, sebab kulit dia putih giler..:)

And ada 2,3 post waiting.... nt aku publish ok.. skrg ni aku nak jalan2 kat blog2 yg singgah kt blog aku masa aku x der n nk betego2 ngn follower yg da lama aku x singgah umah dia.. miss u all.. :) 

I-Rene yang CUMEL...:)

Cow Cin Cau 

6 Comments On "¥ I'm cOmIng bAck ¥"

ekino Says:
May 5, 2009 at 2:38 PM

rindu kat kg..

si cute aireen!..

ble dpt jmpe dorang lg eh?..
urmm..

pauhputik Says:
May 5, 2009 at 9:37 PM

owh balik kampung upenye.....

ingat outstation........ :p

Ariey Says:
May 6, 2009 at 5:35 AM

Hai moon blk kmpg xde ke bwk ole-ole dkt kami ni haha

cahaya bulan Says:
May 6, 2009 at 9:49 AM

EKINO - Bila kita ada duit dan ada cuti lagi..:)

PAUHPUTIK- Out selangor jap :)

ARIEY - Ada buah mangga apple (pauh epol, nk datang amik g taw ya.:) moon kasik alamat umah.:)

LaDy NaS Says:
May 6, 2009 at 10:39 AM

adoi...comelnya I-Rene...

cahaya bulan Says:
May 6, 2009 at 3:50 PM

LADYNAS - :) I-Rene mmg CUMELL :)