5/7/09 4:15 AM

¥ rEAd mOrE ¥


















Bila aku view2 blog aku nih...cam panjang jer kat bawah.. benda2 yg ada kat both side pulak x sama tinggi ngn post aku.. :( cam x balance...

So akupun terfikir tuk blaja wat read more.. so mana lagi aku nak pergi kalau x ke blog ARIEY tuk mendapatkan panduan camana nak wat readmore...

So godek punya godek.. dapat la aku wat menda alah tu... tp bila aku apply jer kat post2 aku sebelum ni...

x jadi...

Edit lagi sekali..

X jadi jugak

Edit lagi...

Still x jadik...:(

So aku pun try create new.. type jer abc suka ati aku... apply cam contoh yg ariey buat...

mmmmmm....

jadik pulak...

so maknanya.. aku takleh la nak edit yg previous post tu...

maknanya coming soonnyer post jerlah baru leh start..

maknanya...eh brapa punyer makna daaaa...

so maknanya start ngn post ni lah..:)

jap2..aku nk publish..tngok jadik ker tak..:)

jeng...
jeng...
jeng...

jadiklah..:)) kalau x, x kan korunk dpt tekan click more tu kan..hi3..

syok gak kan.. bila kita wat sesuatu.. wat banyak2 kali.. da ilang sabar.. pastu dia jadi.. :)

oklah.. ngantoklah.. rasa cam nak tdo lak..

(2,3 hari ni aku jadik KluanG MaN... dah IMSOMNIApun ada neh... Padahal esok pagi ada APPMT kat PKD KLANG.. mati aku ngantok nt...adoyai...:()

Photobucket

6 Comments On "¥ rEAd mOrE ¥"

CAHAYA Says:
May 7, 2009 at 8:47 PM

nice la ade read more ni. :P

pauhputik Says:
May 8, 2009 at 10:52 AM

wah blaja benda baru nampak....x nak wat tutorial kew????? :D

cahaya bulan Says:
May 8, 2009 at 12:23 PM

CAHAYA - Thanks..:)

PAUH PUTIK - x pandai tp pegi jer kat arie punya blog tu.. mmg banyak bnda leh blaja kat situ..:)

boboiz Says:
May 8, 2009 at 12:50 PM

boboiz pon camtu jugak...nak tanya org segan plak...buat muka tebalgak minta tolong member ajarkan...skrg dah paham dah....

joegrimjow Says:
May 9, 2009 at 4:06 AM

dapat camni mmg x jenguh gak r

cahaya bulan Says:
May 12, 2009 at 1:17 AM

boboiz - sama la kita..:)

Joe - jenguh tu apa..:)