5/8/09 2:30 PM

¥ kEnA tAg lAgI ¥


Tag dari ms lUvIdA cOmEl


FOUR NAMES THAT FRIENDS CALL YOU :
-cahaya
-moon
-cahayabulan
-bulan purnama


FOUR MOST IMPORTANT DATES IN YOUR LIFE :
-24/12/ - my besday
-15/07 - bff besday
-7/11 - sweet little princess besday
-23/9 - sykt aku ditubuhkan


FOUR THINGS YOU'VE DONE IN THE LAST 30 MINUTES:
-posting entry
-blogwalking
-watching 'ENCHANTED' kat HBO
-borak2 ngn BFF sambil tengok Movie Enchanted tu..:)


FOUR WAYS TO BE HAPPY :
-Positive Thinking
-Tengok Citer Lucu
-Tengok Pic2 Lama yg membawa kenangan manis
-Naik Merry go Round


FOUR PEOPLE YOU MISS FROM YOUR PAST :
-Kawan2 aku masa kat Sek Men Jerantut Dulu...
-Kawan2 baik aku masa kat Sek Men Tumpat Dulu...
-Kawan2 separuh masa aku masa kat UiTM dulu...
-Diri aku sendiri masa kecil2 (waktu itu terlalu indah utk dkenang)


FOUR GIFTS YOU WOULD LIKE TO RECEIVE:
-Hp Blackberry
-Sony Mp4
-Xbox
-Piano (x tau ler sapa yg mampu nk hadiahkan aku menatang ni..hi3)


FOUR OF YOUR FAVOURITE HOBBIES :
-Dengar Music (x kira la music apapun - terutama dlm keter)
-Tengok Tv ( aktiviti utama aku bila balik kerja..:) sbb tu x der pakwe hi3)
-Membaca (x kirala, novel ke magazine ker, paper ke, pamplet jer.. janji ada tulisan msti aku baca..:)
-men game - bila aku jemu tngok t.v aku bukak la ps 2..:p


FOUR PLACES OR COUNTRY YOU WANT TO GO FOR VACATION :
-Tralfagar Square London ( aku impikan ni masa sek dulu, terpengaruh ngn novel gaknya)
-Pulau Sipadan ( Kagum sangat dengan kecantikan semula jadinya)
-Paris (Sebab ianya dipanggil Kota Cinta so aku teringin tengok sdiri dari asik tngok kt t.v jer..)
-Lombok (serius ni.. aku nk tngok sdiri kehdupan di sana yg aku rasa dasyat sangt bla baca dr artikel budak2 yg dilarikan ke sana..)


FOUR FAVOURITE DRINKS :
-Ais Kosong
-Ribena Blended
-Sour Soup Juice
-Slurpee


FOUR THINGS ALWAYS FOUND IN YOUR PURSE/WALLET :
-I.C (yg ke 4 - ya aku da ilang i.c 3 kali..:(
-C.Card (duit x derk pun ha3)
-Membership Card-boley dpt free poin bila soping..:)
-Pic adik aku, anak-anak buah aku n bff aku..


FOUR FAVOURITE COLORS :
-Blue
-Green
-Soft Color
-Cheerful Color


TOP FOUR HANGOUTS :
-IOI Jusco - (kalo nak carik barang)
-Sunway Pyramid - (kalo nak tngok movie besar)
-My BFF Parents House (kalo nak makan nasik sedap)
-Area Umah aku Time Sunset..Lepak dlm keter smbil tngok Matahari Kemerahan di Ufuk Senja.


TOP FOUR U LOVE SO MUCH :
-Ofcourse My Parents
-My Family
-My Frens
-My House


TOP FOUR "THINGS" SPECIAL TO YOU :
-My Lovely Car ( tanpa dia x mungkin aku bleh kemana2..:)
-My Notebook (Sbb bila aku kesunyian mesti dia temankan)
-My Sony T.V (Sbb aku mmg hantu T.V)
-My K810i (sbb tanpa mnatang ni x mungkin aku dpt snap gmbar anak2 buah aku yg comel..:)


TOP FOUR WHO YOU WILL TAGGED:
-ofcourse Ekino
-Blackberry
-Anafarhana
-Pauh Putik


TOP FOUR REASONS WHY YOU ANSWERED THIS SURVEY :

-sbb org da tag x bek kalo x buat - walaupun lambat
-Ada masa terluang sket buat la..:)
-Boley aku tag org len pulak..:P
-Suka hati mak cik tiri aku la.. ko sebok tanya wat per..(hi3 am i lost my mind..:P)

4 Comments On "¥ kEnA tAg lAgI ¥"

Mr PenyuBiru Says:
May 8, 2009 at 2:44 PM

bila baca n3 tag ni, kena scroll kebawah tengok nama sendiri kena tag tak. kalu tak, baru bleh baca.hehe

joegrimjow Says:
May 9, 2009 at 4:06 AM

tag mengetag la yekk

pauhputik Says:
May 9, 2009 at 8:23 AM

Nie tag ketiga... adoyai......

protonian Says:
May 10, 2009 at 10:39 AM

hahahah,.. relax2,.. tag nie best taw kalo buat..

heheheh,..